Cool Handle Fuld anmeldelse


Cool håndtag detaljer

Hvorfor vælge Cool håndtag?

  • Cool Handle Rang - 9.4

Cool Handle Serverplaceringer

Cool Handle Servers in Los AngelesLos Angeles Cool Handle Logo
Resellers
Reseller 3
$125.95 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    150GB Plads
  • DATA
    Unmetered Båndbredde
  • Paneler
    CPanel, WHM
Shared Hosting
Starter
$3.95 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    50GB Plads
  • DATA
    Unmetered Båndbredde
  • Paneler
    CPanel
Shared Hosting
Business
$4.95 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    Unlimited Plads
  • DATA
    Unmetered Båndbredde
  • Paneler
    CPanel
Shared Hosting
Professional
$8.95 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    Unlimited Plads
  • DATA
    Unmetered Båndbredde
  • Paneler
    CPanel
Resellers
Reseller 1
$39.95 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    60GB Plads
  • DATA
    600GB Båndbredde
  • Paneler
    CPanel, WHM
Resellers
Reseller 2
$99.95 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    90GB Plads
  • DATA
    Unmetered Båndbredde
  • Paneler
    CPanel, WHM

Cool Handle Kuponer og tilbud 2020

$50 Off Web Hosting Package

zc999358988


Discount For $50 of Any Hosting Package

999368459


Get 10% Off on Any Shared Plan.

2011shared


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Gyldig indtil 7/9/2022


Get 10% Off.

DEDIUPGRADE


$50 Off

999381860


Discount 25% Off

gzi25offa1b


Discount 25% Off

sept25off


$50 Off Everything!

zc999361443


15% OFF Shared Hosting Plans With Promo Code ...

jan2011shared


$50 Off Web Hosting Packages

999365825


$50 Off Domains Registration And Web Hosting

999410675


$50 Discount on Domain Registration

999410675and


30% Off For Any Shared Hosting Packaged

DYNAMICWP


photo
30% Off Sitewide + Free Domain Name

MAY30
Gyldig indtil 6/1/2020


photo
30% Off Sitewide

MARCH30
Gyldig indtil 4/1/2020


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Gyldig indtil 2/1/2020


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Gyldig indtil 1/27/2020


photo
30% Off Sitewide

MARCG30
Gyldig indtil 4/1/2020


photo
30% Off Sitewide

FEB35
Gyldig indtil 3/1/2020


photo
30% Off All Webhosting Services + Free Domain

APRIL30
Gyldig indtil 4/17/2020


photo
$50 Off Domains Registration And Web Hosting ...

999438957
Gyldig indtil 10/1/2013


photo
20% Off Any of Their Services -- Exp 3/31/11

madmarch2011
Gyldig indtil 3/31/2011


Prisfastsættelse af køligt håndtag

Forhandlere
Pakke Pris Diskplads Båndbredde Operationssystem Antal websteder Paneler
Forhandler 1 $39.95 60 GB 600 GB linux server plane Ubegrænset CPanel, WHM
Forhandler 2 $99.95 90 GB Umåleret linux server plane Ubegrænset CPanel, WHM
Forhandler 3 $125.95 150 GB Umåleret linux server plane Ubegrænset CPanel, WHM
Delt hosting
Pakke Pris Diskplads Båndbredde Operationssystem Antal websteder Paneler
Forret $3.95 50 GB Umåleret linux server plane 1 CPanel
Forretning $4.95 Ubegrænset Umåleret linux server plane Ubegrænset CPanel
Professionel $8.95 Ubegrænset Umåleret linux server plane Ubegrænset CPanel

Flere betalingsformer

Forskellige kunder kan lide at betale på forskellige måder, og Cool Handle giver dig mulighed for at omfavne dem alle


Cool Handle - credit
Cool Handle - MasterCard
Cool Handle - debit
Cool Handle - prepaid cards

Cool håndterer få ord

Cool Handle webhosting: 32 anmeldelser, 4 supportsvar, 7 testimonials, 6 produkter, 0 kampagner, 3 socials, 17459 domæner, 13130 ​​hostet, siden 2008

32 Kommentarer

Ben

Oct 18, 2010 07:55
Been using their service for about a year now. Never had any problems. They have always answered support tickets immediately. Uptime has been 100%. Would recommend very highly.

Lorna Reese

Sep 03, 2010 07:23
Cool Handle was so easy to use for amateur like me. I created a professional website with much ease and the template offerings were suitable for my needs. Cool Handle was affordable and the support was outstanding. I highly recommend Cool Handle.

Alejandro Vallejo

Aug 19, 2010 12:02
I use this hosting for a year with this domain, but I have some other domains for a long time now, more than 4 years. Whenever I had to contact the customer support the abnswer was really fast and effective! Ther prices and promotions I had where great, uptime 100%, great features,, what else can I say,,, I really recommend it to other users.

Denis Surnin

Jul 29, 2010 06:25
I use this hosting for a year. I never had to contact the customer support and it says a lot! Clear even to a child panel, and excellent documentation. Never seen uptime. Everything works just great. I recommend CoolHandle hosting.

David Chau

Jul 12, 2010 05:33
CoolHandle provides awesome service with great customer service and the best of all, great prices! There's no need to look anywhere. They are all about customer service...

puja mahapatra

Jul 08, 2010 10:35
I am very happy with the your hosting .No complaints what so ever since I have been using it .I highly highly recommend coo lhandle hosting

Puja Mahapatra

Jul 07, 2010 11:01
CoolHandle is value for money. Good Customer service, clean cpanel and good price makes it ideal for hosting.

simone riccardi

Jan 30, 2011 01:54
At the moment my ticket support system has got an issue and is unavailable since 3 weeks, i haven't got any answer from tech guys.

For communicating they suggest to use the email [email protected] where they never reply me.

The Live chat is mostly off and when someone is there he can't do anything, he can't solve problems and he can't open issue because my account has got a problem on the ticket support system.

I think is one of the worst support I never experienced.

Ruihua

Jul 06, 2010 09:16
Frist, My mother tongue is not english,So my writing is not very smooth.
This web hosting’s Control Panel is Cpanel. it’s very easy to use.
I had open the account 1 years ago. at that time it’s name is not Coolhandle, it is Pronet Hosting.
This web hosting is fast to visit from my country.and the price is cheap and customer service is good. I never had any major issues and whatever small issues occurred were dealt with very efficiently.
But this year I am not need hosting anymore.So I suggest you try this company here.

Bill Friend

Jul 05, 2010 03:04
Although I have not used this domain and hosting for a high usage site, the uptime as far as I can tell has been pretty much 100%. I have needed to contact customer support on one occasion and the response was fast and efficient and although the price is not the cheapest, because of the service I have received, I would have no hesitation in recommending CoolHandle.

Pasquale Cosimo Zappia

Jun 11, 2010 04:58
Hi,
I have tried many hosting services available but I was never happy with the service they get up to that I have not activated with a hosting Pronethosting is now CoolHandle have an exceptional technical support and then their hosting service is not limited as other example I have been customer for 6 months with a provider that does not even allow me to use the Membership API .NET 2.0 with CoolHandle instead allows me to run scripts and install any application to ASP.NET.

I recommend it to everyone.

Hello

P.S. I apologize for my English.

Yousif

May 23, 2010 04:12
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 1 year.

Coolhandle.com gave me the most stable, cheap web hosting, also gave me the best quality, so no down time!!

Aaron Goodwin

Apr 07, 2010 12:08
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 2005/2006 I could not say enough good things about them, I have actually never had to contact them for technical issues, my site has had ZERO down time in five years!

When I do speak to them they are friendly courteous and efficient.

I've recommended coolhandle to six friends and associates over the years and they are equally pleased.

Price point for services rendered can NOT be beat.

I know I'll be with them for the rest of my professional life.

Piyush Hari

Jul 08, 2010 04:00
I moved to CoolHandle after I had bad experience with GoDaddy and it was worth the move. The Cpanel is blazingly helpful, creating databases, managing them through phpmyadmin, creating FTP users etc is easy. I will give me 2 thumbs up for Cool Handle.

Dmitriy

Mar 04, 2011 05:55
Enjoyed a year without any complaints. Purchased by a promo code for $ 22.90 year ago, including the domain (with domain privacy). Great price! The current price of $4.95/mo. also not too bad. In Russia it is much more expensive, from $10/mo. and the quality is worse and there is a limit on the store and bandwidth. Very liked the CPanel - everything is simple, convenient and functional.

David McDougall

Sep 08, 2010 07:45
During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

wiwle

Mar 17, 2011 02:34
It's a very excellent webhoster.During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

I paid it only for $1/year,and they hava a good customer support when i have some questions.

Richard

Apr 20, 2015 03:38
Coolhandle er fantastisk
Jeg bruger cool-handle-service fra de sidste 2 år, og indtil dato har jeg ikke haft noget problem, så jeg behøver aldrig ringe til kundeservice. Jeg har anbefalet cool-handle til 3 af mine venner, og jeg vil også anbefale jer.

Susan

Sep 26, 2014 12:32
June 10 deducted $277 from my account and I cancelled it within 5 mins but no refund yet just tons of excuses...I have filed report with bbb next stop Florida States Attorneys office

Michael Best

Aug 01, 2014 10:48
Kølehåndtag. er den ene.
Coolhandle er langt den nemmeste webhostingudbyder, jeg har stødt på hidtil, de får hele processen til at virke så enkel og klar selv for en nybegynder som mig. De lever virkelig op til deres navn. Der er kundesupport så tålmodig og forståelse, de ved virkelig ting der, uanset hvordan jeg stiller spørgsmålet, de har det rigtige svar, men for at være ærlig er kontrolpanelet så let at bruge, og jeg må sige det dosis har en fornemmelse af kvalitet omkring det sammenlignet med andre, jeg har prøvet, med alt hvad du behøver for at opbygge et top kvalitets pofessonal websted. Sæt det sammen med en meget rimelig pris, og du har en service, som mange andre virksomheder derude ikke kan matche ...

Unhappy

Mar 09, 2011 06:20
This host company has been an absolute nightmare for me. I have had so many problems that can never be figured out and it seems that once the problem gets to a point that nobody can solve it I get the following response:

"Hello,

Thank you for your response.

We are forwarding this over to our Administrators for further review."

That is an actual copy of a support response that I get when they can't resolve the problem and then I don't hear from anyone again and nothing ever gets fixed.

I've had problems all the way from control panel access info changing several times without any notification to emails not being received with horde mail to PHP form submissions not working properly. And as far as the PHP forms not working properly the response ...

Phyllis

Jul 21, 2012 12:17
Coolhandle .com er det værste.
Jeg bruger ikke deres tjeneste og har forsøgt at annullere siden maj.
De fortæller mig, at de kun vil gøre det online, som jeg har gjort, men jeg afsluttede ikke en ting, som de mailede til mig, men da de ikke altid bruger coolhandlehosting - engang bruger de Max eller noget andet, svarede jeg ikke korrekt, og de fortsætter med at fakturer mig 94,78 $ i yderligere 3 måneder. Første gang jeg ringede, var de hjælpsomme og hjalp mig gennem annulleringsprocessen, tænkte jeg. Da jeg blev faktureret igen, ringede jeg, og personen blev & quot; gør det online fra første varsel, eller vi fortsætter med at fakturere. Jeg har ikke haft dette problem med andre onlinetjenester. Deres service har været dyster til mislykket.
petreadw ...

dewebmeester

Apr 18, 2012 11:33
kølehåndtag ikke seriøst, ingen tjenester, fungerer ikke
Forsøger at hjælpe en klient og overførte sit domæne til coolhandle; hvorfor kølehåndtag? fordi dette var det link, han fik via e-mail. Det ser ud til, at dette har været et spam-link, fordi han kunne have overført til et hvilket som helst firma. Overførsel gennemført efter betaling af 15 dollars og stadig afventet efter 10 dage. Det er umuligt at kontakte kølehåndtag. Ticketsystem fungerer IKKE, og efter at have sendt mail til dem får jeg beskeden om, at jeg skal sende en billet. Efter at have informeret dem om, at billedsystemet ikke fungerer, svarer de med andre standard- og automatiske e-mails. Jeg sendte endda mine loginoplysninger og bad dem om at åbne en billet, hvis de synes, det fungerer. Intet svar. Jeg tror jeg har brug for at glemme alt om t ...

Kontiki Brown

Mar 26, 2012 05:51
Coolhandle Rocks !!
Coolhandle har været mit værtssted i over et år, og jeg elsker dem, aldrig nogen problemer og har altid god kundeservice. Mit websted har aldrig nogen nedetid og er altid i gang, hver gang du ringer til kundeservice, er de der for at hjælpe dig. Coolhandle er den eneste vært, jeg planlægger at have, intet behov for andre, fordi de er gode.

neil

Apr 05, 2013 09:18
Da der opstod en vanskelighed, langt fra at være cool, var de kolde og ville ikke [...]
Dårlig historie - ColdHandle. Jeg havde været med Coolhandle i ca. 2 år uden problemer. Jeg havde omkring 25 fuldt fungerende websteder, der tjente for mig, ikke enorme beløb, men bestemt en del af min indkomst. Og så var der et hackforsøg på mit kreditkort. Banken meddelte, at det blev annulleret og udstedt et nyt kort. Så det gjorde jeg. Lige derefter kom min hostingregning forfalden, men jeg glemte at skifte til det nye kreditkortnummer på min Coolhandle-hosting. Da e-mail-fakturaunderretningen ankom, gik den af ​​en eller anden grund til min spam-mappe, og Coolhandle annullerede min hosting. Jeg skrev til dem den næste dag og forklarede, hvad der var sket a ...

fatlossm

Jan 03, 2012 03:34
Cool Handle er fantastisk
Jeg har prøvet Cool-håndteringshostingen for første gang, og jeg kunne ikke tro, hvor simpelt det er at bruge og at oprette et websted. Alt gøres også meget hurtigt, og de betalingspakker, de tilbyder, er meget overkommelige for enhver type plan, du ønsker. En komplet nybegynder kunne bruge dette, og jeg vil anbefale det til alle, der er på udkig efter hurtig pålidelig hosting.

intern69

Nov 23, 2011 10:38
coolhandle.com er en stor
Der er mange hostingfirmaer derude, og nogle og gode, og nogle er ikke. Før jeg valgte coolhandle, gik jeg og undersøgte, hvilket hostingfirma der ville tilbyde en hel del, hvilken blev bedømt af andre brugere, hvordan var kundeservice og anden funktion. Efter omfattende undersøgelser var coohandle altid i top 3, og efter at have talt med folk, der brugte deres service, var jeg overbevist om, at de ville passe til mit behov.
Fra det tidspunkt, hvor jeg har været med coolhandle, har jeg altid været opfyldt. Jeg er meget let at nå kundeservice, og dit spørgsmål er altid besvaret rettidigt.
Jeg har anbefalet til nogle af mine venner, og de har også gode ...

Chris Carter

Nov 18, 2011 05:08
CoolHandle Hosting
Jeg vil bare fortælle folk, at CoolHandle er et godt sted at have dine domæner, der er fantastisk havn, og der skal man se på priserne. Bare tjek dem ud, det er din tid værd

Jacki Houghton

Nov 09, 2011 03:47
Jeg elsker Coolhandle, og jeg har haft mange!
Jeg fandt Coolhandle som et fremragende hostingfirma. Jeg havde mange problemer med ikke at vide, hvad jeg skulle gøre, og de var så hjælpsomme og hurtige. Jeg havde en glat tur, når jeg først lærte rebene, og de svigtede mig aldrig.
Jeg kan varmt anbefale Coolhandle til dig!

J.A. Hels-Hansen

Jun 21, 2011 02:18
Coolhandle er virkelig sejt !!!
Jeg har brugt Coolhandle webhosting til mine hjemmesider i nogen tid nu. Jeg har prøvet mange andre hostingfirmaer til mit webområde, websteder og domænenavne, men indlæsningen af ​​mine sider var altid ekstremt langsom, og tjenesten var meget dårlig. Så jeg ledte efter et nyt webhostingfirma, og mine venner fortalte mig om Coolhandle.

Siden da vil jeg aldrig ændre min hosting til et andet firma igen!
Jeg er så glad og føler mig meget heldig, at mine venner fortalte mig om Coolhandle. Dette tip var det bedste i årevis, siden da er mine hjemmesider stabile og giver mig den bedste præstation nogensinde !. Også en professionel og ekspert Helpdesk med fremragende svartid.

Tak, tak y ...

Siby Paul

Jun 05, 2011 12:41
Seje mennesker at beskæftige sig med
Jeg har været sammen med coolhandle.com-folk i mere end 5 år. I løbet af disse år har jeg haft den bedste oplevelse med deres service. Jeg er meget tilfreds med deres hosting og kan entusiastisk anbefale dem til enhver.

Deres kundesupport er god, og oppetiden er god. Jeg ønsker dem al succes - Siby Paul

Jan 09, 2012 08:12
Coolhandle Support suger!
Jeg tilmeldte mig dette firma gennem Moniker. Som jeg er meget kryds ved, fordi Moniker har været fremragende.

Indtil videre har jeg forsøgt at kontakte support ca. 4 gange vedrørende det samme problem. Hver gang du får svaret, at de svarer inden for 8 timer, bla bla. Ikke noget!

Deres priser er også forskellige end hvad Moniker annoncerede. Jeg havde et svar om det. & quot; Vores krybbe vender tilbage til dig. & quot; Har ikke gjort det endnu! Deres støtte er værdiløs!

Hvis de ikke svarer i dag efter min 5. identiske supportbillet. (som du ikke kan spore!) Jeg bliver nødt til at kontakte Moniker og fortælle dem, hvor dårlige disse mennesker er!